Isolatie Outlet Webshop

Bespaar geld en energie door te isoleren! Wij bieden een breed assortiment aan isolatie. Neem snel een kijkje in onze webshop voor een ruime keuze Isolatie. Ook bieden wij een breed assortiment B-keuze dat wij kunnen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Comfort

Isolatie komt de behaaglijkheid van de woning ten goede. Het na-isoleren van van vloer, gevels en dak zorgt ervoor dat de temperatuur beter en langer blijft hangen in de woning.

Besparing

Isoleren levert je heel wat op. Vooral als je het vergelijkt met de rente die je tegenwoordig krijgt op je bank. Sommige isolatiemaatregelen leveren een jaarlijks rendement op wat vergelijkbaar is met een rente van 12% op je spaarrekening. En daar blijft het niet bij.

Gezondheid

Vocht in wanden en kruipruimtes van de woning vormen een risico voor de gezondheid van bewoners. Het gevolg is het ontstaan van schimmels en huisstofmijten. Het zijn deze beestjes die allergische stoffen (allergenen) verspreiden. Is de woning niet geïsoleerd, dan bestaat de kans dat de warme binnenlucht gaat condenseren. Het gevolg?

Wil jij ook energie besparen?

We zijn gestart vanuit de constatering dat Nederland langzaam verduurzaamt. Te langzaam, terwijl er volop kansen zijn om het beter te doen. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om je woning te verduurzamen.